/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce se ascunde în spatele schimbării statutului PSRM? Opinie: Ar putea fi atrași oameni care nu au venit în echipă din cauza lui Dodon

missing
18 octombrie 2021, ora 21:58

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova trecere printr-un proces de reorganizare, iar după schimbarea statului formațiunii politice, despre care a anunțat astăzi Igor Dodon, în PSRM ar putea fi atrași oameni care nu au venit până acum în echipă anume din cauza liderului socialist. De această părere este Ștefan Gligor, președintele Partidului Schimbării. 

„Se merge pe introducerea unor organe colective de conducere a partidului pentru a da un mesaj că din partid – om a devenit partid – echipă. Prinde sau nu asta? Nu au altă soluție. Dacă ei au mers pe această formulă, înseamnă că au și un plan în spate”, a spus Ștefan Gligor la „Cutia Neagră” din această seară de la TV8.

„În organele colective ar putea fi atrași oameni care nu au venit în echipă din cauza lui Dodon, așa cum este Vlah, Ivan Ceban, un procuror general Stoianoglo”, a adăugat Gligor.

În opinia lui Gligor, formațiunea de centru – stânga s-ar putea regrupa ca să „dea lovitura la următoarele alegeri”.

„Dacă partidul de guvernământ nu va conștientiza șansa istorică oferită de cetățeni și nu va demonstra profesionalism, disciplină, rezultate și că știu ce sa facă cu justiția, economia, atunci socialiștii vor avea o mare șansă”, este de părere președintele Partidului Schimbării.

Iar expertul politic Vlad Țurcanu consideră că în această situație, forțele de stânga sunt importante, pentru „a socate la lumină toate succesele și insuccesele guvernării”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram