Comisia Electorală Centrală se întrunește marți în ședință. Pe agenda CEC se regăsesc șapte subiecte, printre acestea și cel cu privire la aprobarea bugetului Comisiei pentru anul 2022. 

De asemenea, membrii CEC vor examina subiectul cu privire la responsabilitățile suplimentare ale unor autorități ale administrației publice centrale, ale autorităților administrației publice locale, precum și ale unor instituții, ce țin de asigurarea desfășurării în bune condiții a alegerilor locale noi din 21 noiembrie 2021.

Va fi, de asemenea, examinată și chestiunea cu privire la aprobarea unor modele de documente electorale pentru alegerile locale noi din data de 21 noiembrie.

Totodată, urmează să se stabilească data alegerilor locale noi pentru fotoliul de prima al comunei Ghetlova, raionul Orhei și să fie atribuite mai multe mandate de consilier în consiliul comunal Piatra, din raionul Orhei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!