/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CEC se întrunește marți în ședință. Aprobarea bugetului pentru anul 2022, pe agendă

missing
18 octombrie 2021, ora 15:23

Comisia Electorală Centrală se întrunește marți în ședință. Pe agenda CEC se regăsesc șapte subiecte, printre acestea și cel cu privire la aprobarea bugetului Comisiei pentru anul 2022. 

De asemenea, membrii CEC vor examina subiectul cu privire la responsabilitățile suplimentare ale unor autorități ale administrației publice centrale, ale autorităților administrației publice locale, precum și ale unor instituții, ce țin de asigurarea desfășurării în bune condiții a alegerilor locale noi din 21 noiembrie 2021.

Va fi, de asemenea, examinată și chestiunea cu privire la aprobarea unor modele de documente electorale pentru alegerile locale noi din data de 21 noiembrie.

Totodată, urmează să se stabilească data alegerilor locale noi pentru fotoliul de prima al comunei Ghetlova, raionul Orhei și să fie atribuite mai multe mandate de consilier în consiliul comunal Piatra, din raionul Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram