În următoarele două săptămâni, Legislativul va găzdui mai multe delegații ale comisiilor parlamentare din străinătate. Oficialii vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu și vor discuta cu președinții și membrii comisiilor permanente ale Parlamentului Republicii Moldova.   

Astfel, în perioada 19-21 octombrie 2021, Legislativul va găzdui vizita delegației Comisiei afaceri externe, apărare și securitate din cadrul Senatului Parlamentului Republicii Cehe.

De asemenea, pe parcursul zilei de 22 octombrie, Legislativul va primi în vizită membrii Comisiilor pentru politică externă și Comisiilor pentru afaceri europene ale Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Totodată, în perioada 26-31 octombrie 2021, o vizită de lucru vor întreprinde președinții Comitetelor pentru afaceri externe din cadrul Parlamentelor Țărilor Baltice –  Saeima Republicii Letonia, Seimas-ul Republicii Lituania și Riigikogu al Republicii Estonia.

Recent, o delegație a Comisiei pentru cultură și media a Senatului  României s-a aflat în vizită la Parlamentul Republicii Moldova. Președinții și vicepreședinții comisiilor din Parlament au avut întâlniri cu omologii din Camera Deputaților și din Senatul Parlamentului României.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!