/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O femeie din India a devenit mamă pentru prima dată la 70 de ani

missing
18 octombrie 2021, ora 09:39

După ce a încercat toată viața să rămână însărcinată, o femeie în vârstă de 70 de ani din India a reușit să aibă un băiețel cu ajutorul fertilizării in vitro, informează Digi24.

Imaginile făcute publice o arată pe mamă, alături de soțul ei, ținând bebelușul în brațe. Cuplul este căsătorit de 45 de ani, iar proaspătul tată are 75 de ani.

Medicii au povestit presei că inițial i-au refuzat pe cei doi soți. Le-au spus că nu pot avea un copil la o vârstă atât de înaintată, dar bătrânii și familia lor au insistat. Cuplul locuiește într-un sat din sud-vestul Indiei.

Cea mai bătrână mamă din lume este tot din India. Avea 73 de ani în 2019, când a născut gemeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram