/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ședința de judecată de la CA Chișinău, la care urmau să fie examinate solicitările avocaților și procurorilor privind măsura de arest a lui Ruslan Popov, a fost întreruptă

18 octombrie 2021, ora 16:58

Ședința de judecată de astăzi, care urma să aibă loc astăzi, la Curtea de Apel Chișinău și la care urmau să fie examinate solicitările avocaților și procurorilor privind măsura de arest a adjunctului procurorului general, Ruslan Popov, a fost întreruptă. Asta după ce niciunul din cei cinci reprezentanți ai acuzării nu s-a prezentat la ședință. 

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de Igor Hlopețchi, umul dintre avocații lui Ruslan Popov.

Săptămâna trecută, Ruslan Popov, bănuit de îmbogățire ilicită,  a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. În timp ce avocații au cerut eliberarea clientului lor, procurorii vor ca acesta să fie plasat în arest în izolator. Procurorul pledează nevinovat.

Ruslan Popov a fost reținut sâmbătă pentru 72 de ore, după ce procurorii și mascații de la SIS au efectuat la el acasă, dar și la sediul PG mai multe percheziții. Popov este suspectat de îmbogățire ilicită. Anul trecut, Centrul de Investigaţii Jurnalistice a publicat o serie de anchete despre averea şi presupusele afaceri camuflate ale lui Ruslan Popov. Reporterii au descris despre afacerea din agricultură a procurorului, afacere înreghistrată pe numele tatălui său, un frigider pentru păstrarea fructelor, locuinţa şi maşinile de lux.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram