De râs și de plâns! Un bărbat de 35 de ani riscă până la doi ani de închisoare după ce a sunat la poliție și a spus că mașina i-a fost furată. În realitate, acesta a uitat, de fapt, unde a parcat automobilul. 

Incidentul s-a întâmplat în Capitală. Analizând imaginile video de pe camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că mijlocul de transport a fost luat de la locul parcării, de pe bd. Traian, chiar de către bărbat. În urma acțiunilor de investigare pentru a fi stabilite circumstanțele producerii furtului, bărbatul și-a recunoscut vina și a comunicat polițiștilor că a mers în ospeție, după care a uitat unde și-a parcat mașina de model Toyota Prius.  Prejudiciul cauzat se estimează la 200 mii de lei,  iar pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală pentru Denunțare falsă sau plângere falsă”.

Conform legislației pentru „Denunțare sau plângere falsă” se pedepsește cu amendă de până la 32 mii de lei sau de la 180 până la 280 de ore în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani. În acest context, poliția face apel către toți cetățenii să nu recurgă la asemenea gesturi, deoarece acțiunile date se pedepsesc penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!