/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

De râs și de plâns! Un bărbat riscă doi ani de închisoare după ce a spus poliției că i-a fost furată mașină. Uitase, în realitate, unde a parcat-o

missing
19 octombrie 2021, ora 12:25

De râs și de plâns! Un bărbat de 35 de ani riscă până la doi ani de închisoare după ce a sunat la poliție și a spus că mașina i-a fost furată. În realitate, acesta a uitat, de fapt, unde a parcat automobilul. 

Incidentul s-a întâmplat în Capitală. Analizând imaginile video de pe camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că mijlocul de transport a fost luat de la locul parcării, de pe bd. Traian, chiar de către bărbat. În urma acțiunilor de investigare pentru a fi stabilite circumstanțele producerii furtului, bărbatul și-a recunoscut vina și a comunicat polițiștilor că a mers în ospeție, după care a uitat unde și-a parcat mașina de model Toyota Prius.  Prejudiciul cauzat se estimează la 200 mii de lei,  iar pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală pentru Denunțare falsă sau plângere falsă”.

Conform legislației pentru „Denunțare sau plângere falsă” se pedepsește cu amendă de până la 32 mii de lei sau de la 180 până la 280 de ore în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani. În acest context, poliția face apel către toți cetățenii să nu recurgă la asemenea gesturi, deoarece acțiunile date se pedepsesc penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram