/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ R. Moldova ar putea renunța la schimbarea sezonieră a orei. Guvernul urmează să aprobe Avizul unui proiect de lege în acest sens

missing
19 octombrie 2021, ora 14:28

Republica Moldova ar putea renunța la schimbarea sezonieră a orei. Guvernul urmează să aprobe și să prezinte Parlamentului, în cadrul ședinței de miercuri, 20 octombrie, Avizul unui proiect de lege în acest sens.

Amintim că această inițiativă legislativă a fost înregistrată în Parlament de către deputatul Partidului „Șor” Denis Ulanov.

Menționăm că Parlamentul European a votat pe data de 26 martie 2019 renunțarea la schimbarea orei de două ori pe an.

Statele membre UE care doresc să păstreze ora standard, adică ora de iarnă, vor schimba ceasurile pentru ultima dată în ultima duminică din octombrie 2021, adică în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2021.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram