Pentru Gemeni este important să țină cont de ceea ce spun prietenii, protectorii sau rudele. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos.

Horoscop Berbec – 19 octombrie 2021: Continuă tendința de ieri de a refuza relaționarea calmă și armonioasă cu partenerul de cuplu sau un alt fel de partener. Motivele sunt multe, dar rezultatul e unul singur, tensiunea greu de suportat.

Horoscop Taur – 19 octombrie 2021: E aceeași grabă în atmosferă, aceeași viteză chiar și în comunicare, pe care nici nu o agreezi, nici nu îi înțelegi rostul. Cu puțin efort, vei reuși să oferi un exemplu de calm și diplomație.

Horoscop Gemeni – 19 octombrie 2021: Este important să ții cont de ceea ce spun prietenii, protectorii sau rudele. Este un moment potrivit pentru a repara neînțelegerile care s-au tot strâns în ultima vreme.

Horoscop Rac – 19 octombrie 2021: Cu toate că dorința ta cea mai arzătoare este să recuperezi o anume poziție pe plan profesional, ar fi bine să cumpănești cu grijă toate aspectele și să vezi dacă nu ai fi mai eficient altundeva.

Horoscop Leu – 19 octombrie 2021: Contează mult orice moment în care vei avea suficientă răbdare să asculți ce au să-ți spună apropiații, pentru că numai așa pot fi dezamorsate anumite conflicte, care așteaptă doar o scânteie.

Horoscop Fecioară – 19 octombrie 2021: Poți descoperi abordări noi pentru a scăpa de unele dintre complicațiile financiare, dar ai nevoie de cooperare cu cei din familie, de încredere reciprocă și de multă bunăvoință.

Horoscop Balanță – 19 octombrie 2021: E o liniște aparentă în cuplu sau alte relații de parteneriat care va fi tulburată la primul semn că nu vrei să ții cont de experiențele trăite împreună până acum, cele care v-au modelat relația.

Horoscop Scorpion – 19 octombrie 2021: Este important să ieși din propria capcană, din propria minte, cea care acum îți condiționează deciziile și reacțiile. Poate că toți cred că au dreptate, ca și tine.

Horoscop Săgetător – 19 octombrie 2021: Te vezi prins într-o adevărată avalanșă de gânduri, intenții și planuri pe care nu știi dacă să le mai susții, pentru că acum situația pare să nu mai permită dezvoltarea în acele direcții.

Horoscop Capricorn – 19 octombrie 2021: Va conta mult, la finalul acestei zile, orice moment în care vei reuși să faci un pas în spate, ca să vezi mai bine, să poți evalua corect propriile planuri și să le menții sau nu.

Horoscop Vărsător – 19 octombrie 2021: Ai ocazia să observi, dacă vei dori să fii atent la astfel de detalii, că există o adevărată încleștare în care ești prins, rezultatul unor contradicții dintre dorințele tale, secrete, și cele ale unor apropiați.

Horoscop Pești – 19 octombrie 2021: Îți vezi intențiile blocate, întârziate sau amânate și deși nu e deloc o noutate, astăzi îți vei pune întrebarea dacă nu cumva ar fi mai bine să uiți de limite și să forțezi situația, pe ici pe colo.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!