/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Locuitorii dintr-un sat din raionul Orhei, așteptați în mai anul viitor la urnele de vot, pentru a-și alege viitorul primar

missing
19 octombrie 2021, ora 16:57

Locuitorii din satul Ghetlova, raionul Orhei sunt așteptați în mai anul viitor la urnele de vot, pentru a-și alege viitorul primar. Comisia Electorală Centrală a stabilit astăzi ca scrutinul să se desfășoare în data de 15 mai. 

Alegerile vor avea loc după ce fost primar de la Ghetlova a decedat.

Tot astăzi, CEC a aprobat bugetul instituției pentru anul 2022, în sumă de 133,4 milioane lei. De asemenea, a validat mandatul de deputat al lui Vitali Gavrouc de la fracțiunea parlamentară PAS.

Menționăm că mandatul de deputat a devenit vacant în legătură cu demisia deputatului Igor Talmazan din partea PAS, după ce acesta a fost numit director al Serviciului Vamal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram