/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Nici inundațiile nu-i opresc. Doi tineri din India au urcat într-un vas de gătit și au plutit pe apă pentru a ajunge la propria nuntă

missing
19 octombrie 2021, ora 15:27

Doi tineri indieni din Kerala, regiune unde inundațiile fac ravagii de câteva zile, nu au renunțat la planul de a se căsători și au ajuns la propria nuntă plutind pe ape într-un uriaș vas de gătit, informează Digi24.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale îi arată pe cei doi tineri stând strânși unul lângă altul în vasul care plutește pe apă, în timp ce doi bărbați îi împing, iar un fotograf le face poze. Cuplul a împrumutat vasul de la un templu din zonă, motivând că era singura variantă rapidă găsită.

Potrivit sursei citate, alte filmări ulterioare îi arată pe cei doi miri care au ajuns uscați la templu, unde au participat la ceremonia de nuntă.

„A fost o nuntă pe care nu mi-am imaginat-o niciodată așa”, a spus mireasa.

Amintim că sudul sudul Indiei a fost afectat de inundații puternice, după ce ploile au umflat râurile care au ieșit din matcă și au inundat sate și orașe. Mai multe case din districtul Kottayam, din statul Kerala, au fost distruse complet de viituri.

Multe persoane sunt date dispărute, așa că sunt temeri că numărul morților este mult mai mare. Mii de oameni au fost evacuați, fiind create peste 100 de tabere pentru refugiați.

Elicoptere ale armatei survolează zona și asigură provizii pentru persoanele izolate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram