Nu mai este un secret că Dacia nu are la moment un Logan MCV în gama sa de modele. Acest lucru este valabil doar pentru țările din interiorul Uniunii Europene, pentru că în afara comunității grupul Renault mai produce acest model, doar că sub o altă marcă!

Bunăoară vorbim despre piața rusească, unde prin intermediul mărcii Lada, deținută prin intermediul AvtoVAZ de grupul Renault-Nissan-Mitsubishi, este produs modelul Lada Largus. El a venit în acest an și în Republica Moldova.

Noi am dorit să testăm modelul pentru ca să vedem care sunt diferențele față de un Logan MCV și să înțelegem cum se conduce cu motorul de 1.6 litri produs de AvtoVAZ. Toate impresiile noastre le puteți afla din test drive-ul video. Vizionare plăcută! O galerie foto o poţi vedea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!