/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Test Drive: Lada Largus – Loganul MCV care nu se mai produce în Europa

19 octombrie 2021, ora 10:24

Nu mai este un secret că Dacia nu are la moment un Logan MCV în gama sa de modele. Acest lucru este valabil doar pentru țările din interiorul Uniunii Europene, pentru că în afara comunității grupul Renault mai produce acest model, doar că sub o altă marcă!

Bunăoară vorbim despre piața rusească, unde prin intermediul mărcii Lada, deținută prin intermediul AvtoVAZ de grupul Renault-Nissan-Mitsubishi, este produs modelul Lada Largus. El a venit în acest an și în Republica Moldova.

Noi am dorit să testăm modelul pentru ca să vedem care sunt diferențele față de un Logan MCV și să înțelegem cum se conduce cu motorul de 1.6 litri produs de AvtoVAZ. Toate impresiile noastre le puteți afla din test drive-ul video. Vizionare plăcută! O galerie foto o poţi vedea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram