/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/HOROSCOP/ Fecioarele caută stabilitate chiar dacă este greu de obținut, iar peștii sunt îndemnați să aibă mai multă răbdare

20 octombrie 2021, ora 09:24

Fecioarele caută stabilitatea, dar este greu de obținut, mai ales acum când planurile atârnă de un fir de ață. Aveți nevoie de multă înțelepciune, ca să puteți luat cele mai bune decizii. Pentru pești nu este momentul să se afirme acum, deoarece există indicii că ve-ți fi considerat un factor destabilizator dacă insistați cu planurile dumneavoastră. Astrologii vă îndeamnă să aveți mai multă răbdare

Horoscop Berbec – 20 octombrie 2021: Este posibil să se domolească puțin și impulsurile tale războinice, și cele ale celorlalți, dar în a doua parte a zilei și numai cu condiția să stai mai mult pe gânduri, înainte de a vorbi.

Horoscop Taur – 20 octombrie 2021: Chiar dacă e ceva mai pașnică atmosfera, nu ai de ce să te lași păcălit și să crezi că problemele au dispărut. Sunt tot acolo și vor trebui rezolvate, una câte una, cu calm și cu o minte limpede.

Horoscop Gemeni – 20 octombrie 2021: Se menține tensiunea care a apărut între tine și cei dragi, dar astăzi vei reuși să o ignori mai ușor. Motivele acestor dispute sunt importante și ar fi bine să îți îndrepți atenția asupra lor.

Horoscop Rac – 20 octombrie 2021: Te simți prins într-un adevărat război cu cei din familie, mai ales dacă au legătură și cu profesia ta sau îți pot influența, în vreun fel, parcursul profesional.

Horoscop Leu – 20 octombrie 2021: E greu să găsești soluții pașnice când ești pe câmpul de luptă, dar e și mai greu să repari ceea ce poți strica într-un moment de supărare de acest fel.

Horoscop Balanță – 20 octombrie 2021: Problemele cele mai acute ale acestei zile au legătură cu siguranța ta financiară, care nu e chiar atât de ușor de obținut și nici de menținut, cum ai crezut.

Horoscop Scorpion – 20 octombrie 2021: Partenerii dau semne că ar refuza o ofertă pe care tu o consideri corectă. Din păcate, îți lipsește, în acest moment, capacitatea de a evalua corect situația, în ansamblu.

Horoscop Săgetător – 20 octombrie 2021: Ai putea fi dezamăgit de reacțiile unor persoane din familie, dar și replicile acide ale unora din anturajul apropiat. E greu să-ți menții echilibrul, în aceste condiții, dar nu e imposibil.

Horoscop Capricorn – 20 octombrie 2021: Te simți îngrădit, limitat, din mai multe direcții, până și pe cei dragi îi poți vedea, în anumite momente, ca pe niște piedici în calea realizării unor dorințe proprii.

Horoscop Vărsător – 20 octombrie 2021: Una planifici tu și alta se va dovedi a fi realitatea, ceea ce e suficient pentru a te lăsa cuprins de revoltă și de nemulțumire. Este importat să fii rezonabil în tot ce faci, mai ales în familie.

Sursa: Libertatea.ro 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram