Fecioarele caută stabilitatea, dar este greu de obținut, mai ales acum când planurile atârnă de un fir de ață. Aveți nevoie de multă înțelepciune, ca să puteți luat cele mai bune decizii. Pentru pești nu este momentul să se afirme acum, deoarece există indicii că ve-ți fi considerat un factor destabilizator dacă insistați cu planurile dumneavoastră. Astrologii vă îndeamnă să aveți mai multă răbdare

Horoscop Berbec – 20 octombrie 2021: Este posibil să se domolească puțin și impulsurile tale războinice, și cele ale celorlalți, dar în a doua parte a zilei și numai cu condiția să stai mai mult pe gânduri, înainte de a vorbi.

Horoscop Taur – 20 octombrie 2021: Chiar dacă e ceva mai pașnică atmosfera, nu ai de ce să te lași păcălit și să crezi că problemele au dispărut. Sunt tot acolo și vor trebui rezolvate, una câte una, cu calm și cu o minte limpede.

Horoscop Gemeni – 20 octombrie 2021: Se menține tensiunea care a apărut între tine și cei dragi, dar astăzi vei reuși să o ignori mai ușor. Motivele acestor dispute sunt importante și ar fi bine să îți îndrepți atenția asupra lor.

Horoscop Rac – 20 octombrie 2021: Te simți prins într-un adevărat război cu cei din familie, mai ales dacă au legătură și cu profesia ta sau îți pot influența, în vreun fel, parcursul profesional.

Horoscop Leu – 20 octombrie 2021: E greu să găsești soluții pașnice când ești pe câmpul de luptă, dar e și mai greu să repari ceea ce poți strica într-un moment de supărare de acest fel.

Horoscop Balanță – 20 octombrie 2021: Problemele cele mai acute ale acestei zile au legătură cu siguranța ta financiară, care nu e chiar atât de ușor de obținut și nici de menținut, cum ai crezut.

Horoscop Scorpion – 20 octombrie 2021: Partenerii dau semne că ar refuza o ofertă pe care tu o consideri corectă. Din păcate, îți lipsește, în acest moment, capacitatea de a evalua corect situația, în ansamblu.

Horoscop Săgetător – 20 octombrie 2021: Ai putea fi dezamăgit de reacțiile unor persoane din familie, dar și replicile acide ale unora din anturajul apropiat. E greu să-ți menții echilibrul, în aceste condiții, dar nu e imposibil.

Horoscop Capricorn – 20 octombrie 2021: Te simți îngrădit, limitat, din mai multe direcții, până și pe cei dragi îi poți vedea, în anumite momente, ca pe niște piedici în calea realizării unor dorințe proprii.

Horoscop Vărsător – 20 octombrie 2021: Una planifici tu și alta se va dovedi a fi realitatea, ceea ce e suficient pentru a te lăsa cuprins de revoltă și de nemulțumire. Este importat să fii rezonabil în tot ce faci, mai ales în familie.

Sursa: Libertatea.ro 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!