Mai multe Inspectorate de Poliție din țară au noi șefi interimari. Aceștia au fost prezentați echipei în cadrul vizitelor de lucru în teritoriu. 

Prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne Ana Revenco, nou șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției a fost numit comisarul șef Alexandru Bejan. Anterior, Alexandru Bejan a deținut funcția de șef al Direcției management operațional din cadrul IGP, iar în prezent acesta va fi responsabil de segmentul securitate și ordine publică.

Șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco. Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat.

În funcția de șef interimar la Inspectoratul de poliție Sângerei a fost numit comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002. Până la numirea în funcția de sef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

Numiri în funcție au fost făcute și la Inspectoratul de poliție Fălești. Comisarul principal, Vitalie Popovici a devenit șef intermiar. Acesta și-a început activitatea în anul 2004. Anterior a deținut funcția de șef al Secției coordonare operațională a Inspectoratului de poliție Fălești. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!