/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Inspectoratele de Poliție Soroca, Sângerei și Fălești au noi șefi interimari

missing
20 octombrie 2021, ora 13:01

Mai multe Inspectorate de Poliție din țară au noi șefi interimari. Aceștia au fost prezentați echipei în cadrul vizitelor de lucru în teritoriu. 

Prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne Ana Revenco, nou șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției a fost numit comisarul șef Alexandru Bejan. Anterior, Alexandru Bejan a deținut funcția de șef al Direcției management operațional din cadrul IGP, iar în prezent acesta va fi responsabil de segmentul securitate și ordine publică.

Șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco. Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat.

În funcția de șef interimar la Inspectoratul de poliție Sângerei a fost numit comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002. Până la numirea în funcția de sef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

Numiri în funcție au fost făcute și la Inspectoratul de poliție Fălești. Comisarul principal, Vitalie Popovici a devenit șef intermiar. Acesta și-a început activitatea în anul 2004. Anterior a deținut funcția de șef al Secției coordonare operațională a Inspectoratului de poliție Fălești. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram