/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noul Porsche 718 Cayman GT4 RS este mai rapid pe Nürburgring decât noul 911 Turbo S

missing
20 octombrie 2021, ora 11:58

Pentru multă lume nu este un secret că modelul Porsche 718 Cayman GT4, pe care l-am testat şi noi de curând, se va alege cu un frate mai mare – 718 Cayman GT4 RS. Noul model de top al familiei 718 este bine pregătit pentru premiera sa mondială din noiembrie, reuşind să ne impresioneze cu un timp foarte bun de parcurgere a circuitului german Nürburgring.

Jörg Bergmeister, ambasadorul mărcii și pilotul de dezvoltare, a parcurs bucla de 20,832 km într-o mașină de producție ușor deghizată în 7 minute şi 9,300 secunde! Află mai multe şi vezi performanţa pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram