/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Noul Range Rover! Premieră peste o săptămână

missing
20 octombrie 2021, ora 12:45

Compania britanică Land Rover anunţă premiera noii generaţii Range Rover! Aşa după cum s-a vehiculat anterior, evenimentul de prezentare a fost setat pentru această toamnă, chiar peste o săptămână, în seara târzie a zilei de 26 octombrie.

„Noul Range Rover este un vehicul cu un caracter fără egal, de la reținerea impecabilă a exteriorului său până la sanctuarul liniștit fără cusur al cabinei sale. Informat de intelectul creativ și de dorința de perfecțiune, nu urmează moda sau trendul, ci printr-o filozofie de design modernistă, combinată cu peste 50 de ani de evoluție, este pur și simplu cel mai dorit Range Rover creat vreodată”, a declarat Gerry McGovern, designerul-şef Jaguar Land Rover. Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram