Cele două puncte mobile de vaccinare își continuă activitatea.  Astfel, cetățenii au posibilitatea de a se imuniza marți, 19 octombrie, în intervalul orelor 10:00-18:00 în troleibuzul și autobuzul destinat Capmaniei de vaccinare antiCOVID-19.

Troleibuzul va staționa în sectorul în sectorul Buiucani al Capitalei, str. Alba-Iulia în apropierea pieței „Delfin”, iar autobuzul se va deplasa în comuna Stăuceni, str. Grătiești intersecție cu  str. Studenților, în apropiere de Stația Veche.

Amintim că punctele de vaccinare mobile circulă conform unui grafic prestabilit în toate sectoarele municipiului Chișinău, iar autobuzul se deplasează în suburbii. Tipurile de vaccin disponibile: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, Johnson & Johnson. Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de imunizare împotriva COVID-19

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!