Austria va dona Republicii Moldova 100 de mii de doze de vaccin anti-COVID-19. Despre asta a anunțat președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, în cadrul vizitei președintei Maia Sandu la Viena.

„Pandemia COVID a demonstrat că toți ne confruntăm cu aceleași provocări. Acestea pot fi depășite doar împreună”, a declarat președintele Austriei.

De asemenea, Maia Sandu a menționat că R. Moldova apreciază ajutorul generos din partea Austriei, oferit prin intermediul Mecanismului de protecție civilă al UE, pentru a susține eforturile autorităților moldovenești de combatere a pandemiei.

Amintim că președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează în zilele de 21-22 octombrie o vizită oficială la Viena, la invitația omologului său austriac.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!