/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dorin Galben vine la TV8. În curând - un nou talk show politic

21 octombrie 2021, ora 19:21

Jurnalistul Dorin Galben vine la TV8. Cel mai popular realizator de interviuri va fi prezentatorul unui talk show politic la postul nostru de televiziune.

În cadrul unei postări pe pagina sa de facebook, Galben a vorbit despre cum a acceptat propunerea TV8 de a face parte din echipă.

„Când conducerea postului de televiziune mi-a făcut această propunere, întâi de toate m-am întrebat dacă am nevoie de asta?! Unii ar spune că nu. Alții ar spune că da. Câteva zile am analizat dacă este o idee bună sau ba?! Am înțeles că nu voi ști asta niciodată, dacă nu voi încerca. Am acceptat pentru c-am fost asigurat că voi putea face jurnalism independent, echidistant și corect. Am acceptat pentru echipa profesionistă și dotările tehnice de care dispune televiziunea. Am acceptat pentru că așa o să pot ajunge și în casele oamenilor care nu mă urmăresc pe Youtube sau Instagram. Am acceptat pentru că sincer cred că în prezent TV8 este printre puținele instituții mass-media credibile”, a menționat acesta.

Dorin Galben promite să dea tot ce are mai bun pentru ca telespectatorii să înțeleagă mai bine ce se petrece în Republica Moldova.

Dorin Galben este absolvent al Școlii de Studii Avansate în Jurnalism. Acesta s-a făcut renumit prin interviurile care le face, contul său de Youtube ajungând la 149 de mii de abonați, iar pe Instagram fiind urmărit de 113 mii de utilizatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram