/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Explozie puternică într-un bloc de locuințe de la Rezina! Un apartament, distrus în urma deflagrației

missing
21 octombrie 2021, ora 15:36

O explozie puternică a avut loc în această dimineață la Rezina. Deflagrația s-a produs într-un apartament de la etajul patru al unui bloc de locuințe și a fost urmată de un incendiu. Locuința a fost distrusă aproape în totalitate. 

La fața locului, au intervenit imediat salvatorii. Aceștia au evacuat din apartament o butelie de gaz propan – butan și au lichidat arderea în câteva minute.

Două persoane, care se aflau în locuință în momentul exploziei s-au evaucat de unele singure. Una dintre ele, în vârstă de 40 de ani, a suferit arsuri ușoare, însă a refuzat spitalizarea.

Cauza și circumstanțele producerii exploziei urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram