/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/HOROSCOP/ Săgetătorii s-ar putea confrunta cu situații neplăcute la serviciu

21 octombrie 2021, ora 08:53

Săgetătorii s-ar putea confrunta cu situații neplăcute la serviciu. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos. 

Horoscop Berbec – 21 octombrie 2021: S-ar putea să vezi cum se complică, din nimic, anumite situații, de exemplu cele în care sunt implicații unii dintre prieteni sau rudele cu care, oricum, nu aveai o relație prea bună.

Horoscop Taur – 21 octombrie 2021: Este important să fii tu foarte bine organizat și cât se poate de calm, ca să nu apară alte probleme urgente, să te poți ocupa de ceea ce ai pe cap. Și așa sunt destule.

Horoscop Gemeni – 21 octombrie 2021: Este posibil să apară unele piedici, neprevăzute, în calea unor demersuri de-ale tale. Ar fi bine să judeci totul la rece, ca să nu reacționezi exagerat și să-ți creezi alte obstacole, și mai complicate.

Horoscop Rac – 21 octombrie 2021: Este o zi care se poate lăsa cu dureri de cap și insomnii, dacă vei insista pe o anumită soluție, o anumită cale sau o decizie anume. E nevoie de răbdare și de toleranță, mai ales în familie.

Horoscop Leu – 21 octombrie 2021: Este un moment dificil când poate ieși la iveală o neglijență, a ta sau a altcuiva, la serviciu sau acasă. Ar fi bine, într-un context atât de ciudat pentru toți, să oferi tu un exemplu de comportament civilizat.

Horoscop Fecioară – 21 octombrie 2021: Este posibil să nu ajungi unde ți-ai propus, din diferite motive, să fii nevoit să accepți un compromis sau să discuți degeaba cu o persoană sus pusă. Toate sunt trecătoare, inclusiv neplăcerile.

Horoscop Balanță – 21 octombrie 2021: Ziua vine cu o invitație la eleganță și diplomație, care te vor ajuta să treci peste momentele tensionate sau să ții la distanță gândurile negre.

Horoscop Scorpion – 21 octombrie 2021: Orice discuție, mai ales cele cu partenerii de orice fel, poate degenera într-o dispută majoră, cu consecințe imprevizibile. Ar fi bine să îți domolești impulsurile războinice, în avans.

Horoscop Săgetător – 21 octombrie 2021: S-ar putea să te confrunți cu situații neplăcute la serviciu din cauza unor persoane mai în vârstă, care au un alt ritm sau alte priorități decât cele ale restului echipei. Îngăduința e cheia bunei înțelegeri.

Horoscop Capricorn – 21 octombrie 2021: Cei dragi au nevoie de varianta ta cea mai bună pentru a se apropia cu inima deschisă și a accepta solicitările tale, chiar și pe cele care nu prea le convin.

Horoscop Vărsător – 21 octombrie 2021: Acasă pot să apară unele probleme care să-ți strice ziua, dacă vei permite acest lucru. Dorința ta de a reveni la confort, cu orice preț, ar trebui temperată.

Horoscop Pești – 21 octombrie 2021: Deplasările, de orice fel, întâlnirile sau discuțiile te pot surprinde prin evoluția lor diferită de ceea ce așteptai. Chiar dacă e așa, tot trebuie să găsești resurse de bunăvoință, ca să treci peste toate.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram