Președintele Parlamentului, Igor Grosu s-a întrunit cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Rik Daems. Oficialii au discutat despre relațiile de parteneriat dintre Republica Moldova și APCE, precum și evoluțiile din țara noastră.

Igor Grosu a mulțumit pentru expertiza oferită de către Consiliul Europei în eforturile Republicii Moldova de a avansa pe reforma justiției și combaterea corupției. În context, s-a vorbit despre angajamentul noii guvernări de la Chișinău de a curăța instituțiile statului de corupți și de a relansa economia țării.

„Agenda parlamentară este axată pe reforme orientate în beneficiul fiecărui cetățean și noi vom valorifica deplin deschiderea și suportul Uniunii Europene”, a accentuat Președintele Parlamentului.

Întâlnirea a avut loc în marja Conferinței europene a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!