/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Igor Grosu s-a întânit cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Rik Daems. Relansarea economiei - pe lista subiectelor discutate

missing
21 octombrie 2021, ora 11:29

Președintele Parlamentului, Igor Grosu s-a întrunit cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Rik Daems. Oficialii au discutat despre relațiile de parteneriat dintre Republica Moldova și APCE, precum și evoluțiile din țara noastră.

Igor Grosu a mulțumit pentru expertiza oferită de către Consiliul Europei în eforturile Republicii Moldova de a avansa pe reforma justiției și combaterea corupției. În context, s-a vorbit despre angajamentul noii guvernări de la Chișinău de a curăța instituțiile statului de corupți și de a relansa economia țării.

„Agenda parlamentară este axată pe reforme orientate în beneficiul fiecărui cetățean și noi vom valorifica deplin deschiderea și suportul Uniunii Europene”, a accentuat Președintele Parlamentului.

Întâlnirea a avut loc în marja Conferinței europene a Președinților de Parlament din statele membre ale Consiliului Europei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram