/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Noi numiri la Procuratură! Cine vor fi adjuncții procurorului general interimar și cei ai șefului Procuraturii Anticorupție

missing
21 octombrie 2021, ora 16:45

Noi numiri la Procuratură. Eduard Bulat și Marcel Dumitraș sunt noii adjuncți ai procurorului general interimar, Dumitru Robu. Decizia a fost luată astăzi de către Consiliul Superior al Procurorilor, la propunerea șefului interimar al Procuraturii Generale. 

Eduard Bulat a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iași, România. În august 2016, a fost numit în funcția de procuror, șef interimar în Secția combaterea traficului de ființe umane în cadrul Procuraturii Generale. În iulie 2017, a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției politici, reforme și management al proiectelor din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății a Procuraturii Generale.

Eduard Bulat a fost candidat la funcția de procuror general la concursul din 2019, câștigat de Alexandru Stoianoglo. Acesta a solicitat în instanță anularea rezultatelor concursului respectiv.

Marcel Dumitraș a deținut funcția de șef al secţiei judiciar-civile şi contencios administrativ.

Totodată, Marcel Dumbrăvan și Radu Palencu au fost numiți adjuncți ai șefului interimar Procuraturii Anticorupție. Dumbrăvan este procuror anticorupție în cadrul Serviciului Nord, iar Palencu este procuror militar în cadrul Procuraturii Militare Cahul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram