Noi numiri la Procuratură. Eduard Bulat și Marcel Dumitraș sunt noii adjuncți ai procurorului general interimar, Dumitru Robu. Decizia a fost luată astăzi de către Consiliul Superior al Procurorilor, la propunerea șefului interimar al Procuraturii Generale. 

Eduard Bulat a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iași, România. În august 2016, a fost numit în funcția de procuror, șef interimar în Secția combaterea traficului de ființe umane în cadrul Procuraturii Generale. În iulie 2017, a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției politici, reforme și management al proiectelor din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății a Procuraturii Generale.

Eduard Bulat a fost candidat la funcția de procuror general la concursul din 2019, câștigat de Alexandru Stoianoglo. Acesta a solicitat în instanță anularea rezultatelor concursului respectiv.

Marcel Dumitraș a deținut funcția de șef al secţiei judiciar-civile şi contencios administrativ.

Totodată, Marcel Dumbrăvan și Radu Palencu au fost numiți adjuncți ai șefului interimar Procuraturii Anticorupție. Dumbrăvan este procuror anticorupție în cadrul Serviciului Nord, iar Palencu este procuror militar în cadrul Procuraturii Militare Cahul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!