/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Pe urme fierbinți! Un bărbat din Capitală, prins comercializând droguri. Urma să obțină un profit de 50 de mii de lei

21 octombrie 2021, ora 12:07

Un bărbat de 32 de ani, originar din Capitală, a fost reținut în timp ce încerca să vândă droguri de tip „PVP”. Reținerea a avut loc după o serie de urmăriri realizate de către ofițerii de investigație. 

Suspectul a fost reținut pe strada Macilor unde urma să se întâlnească cu cumpărătorii pentru a vinde drogurile. În urma perchezițiilor făcute la garajul și domiciliul tânărului, polițiștii au găsit și au ridicat mai multe pachețele în care se afla o substanță sub formă de praf și bulgăre de culoare albă, în cantitate de 40 gr, cântare pentru cantități mici, telefoane mobile și carduri bancare.

În cazul în care supectul reușea să vândă drogurile, acesta ar fi obținut un profit de 50 de mii de lei. Marfa confiscată a fost sigilată și expediată la CTJ și IPG pentru efectuarea expertizelor. Între timp bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram