/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Trafic suspendat pentru o lună pe un tronson de pe str. Alexandru cel Bun! Pe o porțiune de pe Teilor, circulația va fi sistată timp de aproape o săptămână

missing
21 octombrie 2021, ora 10:15

Atenție, șoferi! Traficul rutier de pe strada Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței, din sectorul Botanica, va fi suspendat de astăzi până în 27 octombrie, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul. 

De cealaltă parte, se sistează circulația rutieră și pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor . Bănulescu – Bodoni și Maria Cebotari. Traficul va fi suspendat pe această porțiune pentru aproape o lună de zile, între 22 octombrie și 20 noiembrie. În această perioadă, Apă Canal Chișinău va efectua lucrări de reabilitare a rețelelor de distribuire a apei.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, rutele de microbuze nr. 103, nr. 108, nr. 171 și nr. 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni , str. Mit. Dosoftei, str. Sfatul Țării, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseele stabilite.

Traficul rutier va fi suspendat și duminică, 23 octombrie, între orele ora 08:00 și 17:00, pe str. Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 – str. Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram