/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Un moldovean anunțat în căutare internațională, extrădat din Cehia în R. Moldova. Bărbatul era condamnat la cinci ani de închisoare

missing
21 octombrie 2021, ora 18:23

Un moldovean de 23 de ani, anunțat în căutare internațională la începutul anului curent, a fost extrădat miercuri, 20 octombrie, pe cale aeriană din Cehia în Republica Moldova. 

Potrivit poliției, în anul 2020, tânărul a fost condamnat la cinci ani și trei luni de privațiune de libertate în penitenciar de tip semiînchis pentru amenințarea sau violența aplicată asupra unei persoane cu funcție de răspundere.

Acțiunile de investigație au fost întreprinse de ofițerilor de investigații din Ungheni, în comun cu polițiștii din Cehia cu suportul BNC Interpol.

În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție din Ungheni și urmează a fi plasat în Penitenciar.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram