/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A vrut să câștige bani dar s-ar putea alege patru ani de închisoare. Un tânăr, surprins de camerele de supraveghere cum fură o cisternă de la o întreprindere

22 octombrie 2021, ora 15:16

Un tânăr în vârstă de 21 de ani riscă amendă până la 67 mii de lei sau patru ani de închisoare după ce a furat și a vândut o cisternă de pe teritoriul unei întreprinderi din Capitală.

Suspectul a fost reținut după ce la sfârșitul lunii august, prin acces liber, a intrat pe teritoiul unei întreprinderi amplasate pe strada Bucuriei din Capitală și a furat o cisternă din metal ce aparținea unui bărbat de 50 de ani. Deși bărbatul a obținut trei mii de lei în schimbul cisternei care a dus-o la metal uzat, prejudiciul cauzat părții vătămate se estimează la 18 mii de lei.

Acțiunile suspectului au fost surprinse de către camerele de supraveghere din împrejurimi. Prin urmare, făptașul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție, unde și-a recunoscut vina, comunicându că se ocupă cu colectarea metalului uzat.

În prezent tânărul este cercetat în stare de libertate însă pentru infracțiunea comisă riscă amendă de la 32 până la peste 67 mii de lei, cum muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare pe un termen de patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram