Un tânăr în vârstă de 21 de ani riscă amendă până la 67 mii de lei sau patru ani de închisoare după ce a furat și a vândut o cisternă de pe teritoriul unei întreprinderi din Capitală.

Suspectul a fost reținut după ce la sfârșitul lunii august, prin acces liber, a intrat pe teritoiul unei întreprinderi amplasate pe strada Bucuriei din Capitală și a furat o cisternă din metal ce aparținea unui bărbat de 50 de ani. Deși bărbatul a obținut trei mii de lei în schimbul cisternei care a dus-o la metal uzat, prejudiciul cauzat părții vătămate se estimează la 18 mii de lei.

Acțiunile suspectului au fost surprinse de către camerele de supraveghere din împrejurimi. Prin urmare, făptașul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție, unde și-a recunoscut vina, comunicându că se ocupă cu colectarea metalului uzat.

În prezent tânărul este cercetat în stare de libertate însă pentru infracțiunea comisă riscă amendă de la 32 până la peste 67 mii de lei, cum muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare pe un termen de patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!