Doliu! Fostul ambasador la Republicii Moldova în România, Emil Ciobu a încetat din viață. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Departamentului Relații Internaționale din cadrul Universității de Stat din Moldova. 

„Cu profund regret, Departamentul Relații Internaționale anunță despre trecerea în neființă a domnului Emil CIOBU, doctor în științe filozofice, conferențiar universitar, ex-Ambasador al Republicii Moldova în România”, se menționează în mesaj.

„Emil Ciobu s-a manifestat ca un profesionist de excepţie şi ca un savant notoriu în domeniul Relaţiilor Internaţionale. Măiestria profesională, vocaţia pedagogică, experienţa practică bogată i-au permis să susţină prelegerile şi seminarele la un nivel înalt şi să contribuie la formarea de întregi generaţii de diplomaţi, funcţionari publici, specialişti în domeniul Relaţiilor Internaţionale. Este o pierdere imensă pentru toți cei care l-au cunoscut pe domnul Ciobu”, se mai mai arată în mesajul de condoleanțe.

Emil Ciobu a fost ambasador în România între anii 1998 – 2003. A activat mai mult de 50 de ani în domeniul pedagogic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!