/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Doliu! Un fost ambasador al Republicii Moldova în România a încetat din viață

missing
22 octombrie 2021, ora 12:31

Doliu! Fostul ambasador la Republicii Moldova în România, Emil Ciobu a încetat din viață. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Departamentului Relații Internaționale din cadrul Universității de Stat din Moldova. 

„Cu profund regret, Departamentul Relații Internaționale anunță despre trecerea în neființă a domnului Emil CIOBU, doctor în științe filozofice, conferențiar universitar, ex-Ambasador al Republicii Moldova în România”, se menționează în mesaj.

„Emil Ciobu s-a manifestat ca un profesionist de excepţie şi ca un savant notoriu în domeniul Relaţiilor Internaţionale. Măiestria profesională, vocaţia pedagogică, experienţa practică bogată i-au permis să susţină prelegerile şi seminarele la un nivel înalt şi să contribuie la formarea de întregi generaţii de diplomaţi, funcţionari publici, specialişti în domeniul Relaţiilor Internaţionale. Este o pierdere imensă pentru toți cei care l-au cunoscut pe domnul Ciobu”, se mai mai arată în mesajul de condoleanțe.

Emil Ciobu a fost ambasador în România între anii 1998 – 2003. A activat mai mult de 50 de ani în domeniul pedagogic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram