/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Mai mulți oameni au aprins lumânări la Complexul Memorial „Eternitate", unde astăzi a fost deconectat „focul veșnic”, în legătură cu criza din sectorul energetic

missing
22 octombrie 2021, ora 20:02

Mai mulți oameni au aprins lumânări la Complexul Memorial „Eternitate”, unde autoritățile au deconectat astăzi „focul veșnic”, în legătură cu criza din sectorul energetic. Despre asta au anunțat autorii inițiativei într-o postare pe Facebook.

Aceștia menționează că au alocat din bugetul familiei o sumă de bani pentru a aprinde lumânări în locul focului veșnic.

„Cu siguranță nu e același lucru ca focul veșnic, dar ni se pare că focul ar trebui să ardă tot acolo, măcar ca simbol al faptului că în cele mai dificile momente ar trebui să rămânem oameni, să păstrăm amintirea generațiilor. Noi nu monopolizăm această inițiativă. Prin urmare, oricine se poate alătura”, se arată în mesajul postat Facebook.

În legătură cu criza din sectorul energetic înregistrată în Republica Moldova, la decizia Ministerului Apărării, alimentarea cu gaze naturale a Focului veșnic de la Complexul Memorial „Eternitate” a fost deconectată temporar, până la remedierea sistemului de injecție a gazelor.

Sursa foto: Facebook/Alexandra Batonova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram