Paramedicul SMURD Alexandru Vlah, delegat împreună cu colegii săi în misiunea de susținere a sistemului medical din România în lupta cu COVID – 19, a venit cu un mesaj pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Acesta a mulțumit tuturor pentru susținerea de la distanță și a îndemnat toți cetățenii să se imunizeze.

„Mulțumesc tuturor și apropiaților pentru susținerea și încurajarea pe care o primim de la distanță. Aici în România, oamenii sunt într-o situație dificilă. Fiecare dintre noi, care suntem implicați în misiune , încercăm să facem față, chiar dacă suferința oamenilor ne depășește. Majoritatea dintre pacienții internați în stare gravă nu sunt vaccinați, iar consecințele bolii sunt insuportabile pentru mulți dintre ei”.

În imaginile video postate pe pagina IGSU al MAI se vede cum un pacient este coborât dintr-o ambulanță fiind conectat la masca de oxigen. În acest context, paramedicul a ținut să vină cu un mesaj din numele tuturor celor implicați în misiunea din România către toți cetățeni, îndemnându-i să se vaccineze.

„Vă îndemnăm pe toți să vă imunizați pentru ai putea îmbrățișa în siguranță pe cei dragi. Nu fiți indiferenți Vaccinați-vă! Aveți grijă de voi și de cei apropiați!”, menționează acesta.

Amintim că o echipă formată din 22 de medici și 10 paramedici a pornit spre Iași pentru a ajuta România să lupte cu noul val de coronavirus. Aceștia vor activa în cadrul spitalului modular din Lețcani, județul Iași în perioada 18-31 octombrie. Medicii efectuează operațiuni inter spitalicești pentru pacienții internați cu COVID, dar și îngrijesc bolnav din secțiile de terapie intensivă și boli infecțioase. De la începutul operațiunii specialiștii moldoveni au ajutat 125 de bolnavi.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!