/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primul Ultra Car din lume îşi va face debutul la început de noiembrie

missing
22 octombrie 2021, ora 11:28

Un debut interesant este programat pentru ziua de 1 noiembrie 2021! Lumea va vedea primul Ultra Car, numit CHAOS, după patru ani de muncă asiduă. Modelul urma să fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2022, însă pentru că a fost anulat s-a optat pentru un eveniment privat.

După o serie de brevete și soluţii de design, asupra cărora s-au luat măsuri de protecţie intelectuală, compania Spyros Panopoulos Automotive din Grecia consideră că a venit timpul să-şi prezinte primul automobil hipersport. Află mai multe curiozităţi din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram