/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ferește-te de falsurile „din auzite”!

23 octombrie 2021, ora 12:21

Cum arată un om informat și cu gândirea critică mereu conectată? Probabil îți imaginezi o persoană care stă non-stop în fața televizorului, privește știri și uneori le verifică online.

Nu neapărat, sunt și alte variante. Un om bine informat nu se ia după gura lumii, alege doar ce e relevant pentru el, nu consumă totul de-a valma și pune la îndoială informațiile. Așa este și personajul nostru, un țăran dintr-un sat din Moldova care, în vremuri de COVID, este pregătit să înfrunte numeroasele speculații răspândite despre virus și vaccinare.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram