/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Fiica celebrului actor Paul Walker s-a căsătorit! A fost condusă la altar de Vin Diesel. Imagini emoționante din ziua nunții

missing
23 octombrie 2021, ora 12:08

Fiica celebrului actor Paul Walker, Meadow Walker s-a căsătorit cu actorul Louis Taunton-Allan. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta pe pagina sa de Instagram.

Meadow a postat câteva fotografii în dreptul cărora a scris „Ne-am căsătorit” și în care apare lângă soțul său. Colegul de platou al lui Paul Walker, în seria „Fast and Furious”, Vin Diesel a condus-o pe mireasă la altar.

Meadow în vârstă de 22 de ani, a ales să poarte în ziua nunții o rochie clasică, de culoare albă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Meadow Walker avea 15 ani când a rămas fără tată. În prezent aceasta conduce o fundație care poartă numele tatălui său. Starul Fast and Furious, Paul Walker s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani, în anul 2013. Acesta a decedat după ce mașina de model Porsche Carrera GT în care se afla s-a izbit de un stâlp și a izbucnit în flăcări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram