/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Un camion s-a răsturnat la Florești. Un bărbat și-a pierdut viața, iar o minoră a ajuns la spital

missing
23 octombrie 2021, ora 15:49

Un grav accident s-a produs  astăzi în raionul Florești. Un bărbat a murit, iar o adolescentă a ajuns la spital după ce șoferul un camion s-a răsturnat. 

Nenorocirea s-a întâmplat în apropiere de satul Ștefănești. Șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, conducea un autocamion de model KAMAZ, încărcat cu nisip. Într-o curbă periculoasă, sub formă de pantă, din motive necunoscute,  a pierdut controlul volanului. În consecință, autocamionul s-a tamponat într-un parapet rutier, iar ulterior s-a răsturnat.

În urma traumatismelor cu care s-a ales, șoferul a decedat la fața locului, iar minora de 17 ani care se afla în calitate de pasageră a fost transportată de Spitalul raional Florești.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de către specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram