/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP/ Viața sentimentală a nativilor din Rac va deveni mai animată. Scorpionii pot „străluci în voie”

missing
23 octombrie 2021, ora 08:48

Viața sentimentală a nativilor din Rac va deveni mai animată. Scorpionii pot „străluci în voie”. 

Horoscop Berbec – 23 octombrie 2021: Încep să conteze mai mult dorințele, chiar și cele exagerate, pe care nu le poți justifica față de cei apropiați. Ca să nu îți complici singur viața, ar fi bine să te asiguri că tu deții controlul și nu dorințele intense.

Horoscop Taur – 23 octombrie 2021: Devine mult mai important să recuperezi ce ai pierdut în relația de cuplu sau alte parteneriate. Vei avea ocazia să faci acest lucru, dar e nevoie de multă răbdare și de perseverență.

Horoscop Gemeni – 23 octombrie 2021: Te vei concentra mult mai bine la locul de muncă, dar cu alte scopuri decât cele de până acum. Este bine să nu lași situația să degenereze într-o luptă sau un război inutil.

Horoscop Rac – 23 octombrie 2021: Viața sentimentală va deveni mai animată, dar nu doar în sensul bun, ci se va lăsa și cu momente intens negative, în care nu vei mai ști ce să alegi. În acele momente, e necesar doar să-ți asculți inima.

Horoscop Leu – 23 octombrie 2021: Îți vei concentra atenția asupra casei și familie, fie că vrei, fie că nu, pentru că de acolo vor veni cele mai multe probleme, provocări, dar și bucurii intense, de scurtă durată, din păcate.

Horoscop Fecioară – 23 octombrie 2021: A venit momentul să fii tu un exemplu pozitiv pentru cei din anturajul apropiat, să le permiți acestora să se exprime deplin și apoi să treceți la discuții, chiar dacă vor fi purtate pe un ton mai aprins.

Horoscop Balanță – 23 octombrie 2021: Chestiunile financiare ți se par a fi cheia fericirii tale în această perioadă și pe ele te vei concentra. Rezultatele vor apărea, dar nu vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Horoscop Scorpion – 23 octombrie 2021: Este momentul tău, poți străluci în voie, cu bunele și relele tale, admirat de unii și contestat de alții. Te simți plin de energie și capabil de mai multe decât ai sperat, dar acesta e micul tău secret.

Horoscop Săgetător – 23 octombrie 2021: Este un moment bun pentru a începe cercetarea unor subiecte legate de tainele lumii, ale sufletului sau orice altă taină te atrage, să o descoperi.

Horoscop Capricorn – 23 octombrie 2021: Planurile și chiar programul tău vor suferi modificări în perioada următoare, dar acestea nu vor fi decise de tine, ci de prieteni, protectori sau rude. S-ar putea să te supere această postură.

Horoscop Vărsător – 23 octombrie 2021: Vei fi chemat, solicitat, apreciat și poate chiar ți se va cere să te implici mai mult în muncă pentru a se clarifica anumite aspecte legate de limitele competențelor tale.

Horoscop Pești – 23 octombrie 2021: Îți lipsește mult libertatea de a dori, de a visa fără limite la un viitor mai bun. Realitatea năvălește, crudă, peste planurile tale și pe unele dintre ele le va răsturna în perioada următoare.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram