/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Primăria promite spații de cazare pentru familiile, locuințele cărora au fost afectate de incendiul, care a cuprins o mansardă la Buiucani

23 octombrie 2021, ora 19:12

Familiile locuințele cărora au fost afectate de incendiul care a cuprins azi mansarda unui bloc de la Buiucani vor fi asigurate de către Primărie cu un spațiu de cazare. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, primarul a menționat că toți responsabilii preturii și primăriei sunt mobilizați pentru a identifica soluții.

„Comisia pentru situații excepționale se va întruni pentru a găsi locuri de cazare pentru familiile care necesită, în urma incendiului din strada Pelivan. Vor fi estimate pagubele de către specialiști și vom convoca ședința CMC pentru a vedea cum putem interveni. Toate serviciile sunt la fața locului. Toți responsabilii preturii și primăriei sunt mobilizați. Este grav ca mansardele permise a fi construite anterior au pereții de câțiva cm lățime cu limitele de siguranță nerespectate. Este grav că nimeni nu a răspuns pentru încălcările anterioare depistate când au mai fost cazuri de incendii ale mansardelor”, scrie edilul.

Amintim că, în timpul intervenției de stingere a flăcărilor un pompier a fost rănit, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Incendiul ar fi izbucnit dintr-un apartament, iar flăcările s-au extins spre mansarda blocului. În consecință peste 800 metri pătrați din mansardă au ars.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram