/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

1,47 milioane de dolari pentru o pereche de bascheți purtați de legendarul Michael Jordan. Aceștia au fost vânduți la o licitație

missing
25 octombrie 2021, ora 17:11

O pereche de bascheți purtaţi de legendarul jucător american de baschet Michael Jordan, 58 de ani, a fost vândută pentru suma de 1,47 de milioane de dolari la o licitaţie. Adidașii au fost cumpărați de Nick Fiorella, un cunoscut colecționar, informează Libertatea.ro.

Încălțările au fost purtate de Jordan în primul său sezon din NBA, în anul 1984 și este cea mai mare sumă plătită la o licitaţie pentru o pereche de pantofi sport purtată la un meci.

Potrivit sursei citate, înainte de licitație, se estimase că pantofii sport valorează între 1 și 1,5 milioane de dolari. Cu toate acestea, nu sunt cei mai scumpi bascheți vânduți vreodată. În aprilie, încălțările purtate de rapperul Kanye West în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy din 2008 au fost vândute pentru suma record de 1,8 milioane de dolari.

Michael Jordan, care s-a retras în 2003, a devenit primul jucător miliardar din istoria NBA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram