/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul lui Gunther în serialul „Friends”, găsit mort în casa din Los Angeles. Ce mesaj a publicat Jennifer Aniston

missing
25 octombrie 2021, ora 19:50

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut de către managerul său care a declarat că Tyler a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles, scrie Libertatea.ro.

Potrivit surse, actorul suferea de o formă avansată de cancer de prostată, care în timp a avansat și s-a răspândit în sistemul osos, acesta decedând în somn.

Cu mesaje de regret au venit și colegii de platou printre care Jennifer Aniston, Courteney Cox și Matt LeBlac care au postat mesaje în amintirea colegului lor.

„Serialul Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Mulțumesc pentru toate momentele amuzante pe care le-am trăit pe timpul show-ului, dar și pentru clipele amuzante pe care le-ai adus în viețile noastre. Îți vom duce dorul”, a scris Aniston într-o postare pe pagina sa de Instagram unde a postat și un clip în care apar împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Și LeBlac a publicat pe Instagram o poză cu personajul lui din „Friends”, Joey, în timp ce purta o conversație cu Gunther, personajul interpretat de regretatul actor.

„Cât am mai râs, amice. Îți vom duce dorul”, a transmis și Matt LeBlanc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Deși nu a fost niciodată o vedetă la nivelul celor șase personaje principale din Friends, Gunther a fost și rămâne o figură populară printre fanii serialului. Lucra ca ospătar și manager în cafeneaua Central Perk și a făcut o pasiune pentru personajul Rachel, interpretat de Jennifer Aniston, care e chelneriță în cafenea, în primele sezoane ale serialului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram