/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Celebrul cântăreț, Ed Sheeran, diagnosticat cu COVID - 19, cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-al patrulea album al său, intitulat „=”

25 octombrie 2021, ora 15:14

Celebrul cântăreț și compozitor, Ed Sheeran a anunțat duminică, pe Instagram, că a fost testat pozitiv la COVID – 19. Se întâmplă cu doar câteva zile înainte de lansarea noului său album, al patrulea, intitulat „=”, care urma să aibă loc vineri, 29 octombrie, scrie CNN.

„Din păcate am fost testat pozitiv cu COVID, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului. Înseamnă că acum nu pot continua cu niciun angajament personal deocamdată, așa că voi face cât mai multe dintre interviurile planificate de acasă.  Le cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”, a scris Sheeran pe Instagram.

Artistul nu a menționat dacă s-a vaccinat sau nu împotriva coronavirusului.

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele și ducesa de Cambridge. Ca parte a promovării, Sheeran urma să se alăture săptămâna viitoare lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a interpreta melodii de pe albumul său și a răspunde la întrebările fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram