Scorpionii au parte de susținere și de încurajări. Vărsătorii pot supăra mai mulți apropiați printr-o alegere eronată. Detalii, mai jos. 

Horoscop Berbec – 25 octombrie 2021: Chiar dacă ești la fel de dornic de senzații tari, cu orice preț, ar fi bine să ții cont de soarta relațiilor importante, dacă acele planuri secrete ale tale s-ar realiza.

Horoscop Taur – 25 octombrie 2021: Este o zi a cumințeniei, chiar dacă nu ai prea multe motivații pentru o astfel de atitudine. Ar fi bine să lași să treacă furtuna, mai ales dacă apare în mediul de la serviciu, și abia apoi să spui ce ai de spus.

Horoscop Gemeni – 25 octombrie 2021: Se anunță neplăceri în cuplu sau alte relații importante, din cauza unor diferențe care altădată erau fermecătoare pentru ambele părți, dar acum au ajuns să vă îndepărteze.

Horoscop Rac – 25 octombrie 2021: Sunt posibile neplăceri în mediul de la serviciu, poate și pe fondul unor probleme de sănătate pe care nu le mai poți ține secrete sau nu mai poți amâna rezolvarea lor.

Horoscop Leu – 25 octombrie 2021: Chiar dacă ești convins că cei mai mulți dintre apropiați nu știu despre ce vorbesc, ar fi bine să îi asculți cu multă bunăvoință. Ar fi un exercițiu terapeutic pentru tine, ca să îți diminuezi orgoliul.

Horoscop Fecioară – 25 octombrie 2021: În familie există o anumită viziune despre tine și viitorul tău, iar la locul de muncă, o alta, mai puțin măgulitoare. Poate că adevărul e la mijloc și nu e obligatoriu ca una dintre părți să aibă dreptate neapărat.

Horoscop Balanță – 25 octombrie 2021: Ca să îți dai seama de anumite erori, ai nevoie de timp, dar ești convins că nu ai la dispoziție acest răgaz, chiar deloc. Ar fi bine să ți-l asiguri împreună cu sfaturile unor cunoscători.

Horoscop Scorpion – 25 octombrie 2021: Ai parte de susținere și de încurajări, în special din familie, dar realitatea este diferită de ceea ce auzi de la apropiați. Este important să discerni toate aceste aspecte în taina inimii tale.

Horoscop Săgetător – 25 octombrie 2021: Sunt posibile conflicte deschise cu partenerii de orice fel, în special cel de cuplu. Chiar dacă ies scântei, ca și altădată, și acum vei putea să te oprești la timp, înainte de a începe să-ți negi sentimentele.

Horoscop Capricorn – 25 octombrie 2021: Unele dintre discuțiile de la locul de muncă duc într-o direcție care nu-ți convine deloc. Chiar și în aceste condiții, tot va trebui să participi la ele și să îți susții punctul de vedere.

Horoscop Vărsător – 25 octombrie 2021: Poți supăra mai mulți apropiați printr-o alegere eronată, făcută într-un moment în care ai vrut doar să te alinți. Chiar dacă ție îți place să te joci, ceilalți au cu totul alte priorități.

Horoscop Pești – 25 octombrie 2021: Calea pe care mergi în această perioadă este presărată cu tot felul de piedici, unele ridicate de tine, altele, de alții. Le vei depăși mult mai ușor, dacă vei dori să colaborezi cu cei din familie.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!