/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O Toyota Land Cruiser 80 Bigfoot face off-road pe un drum de tanc din Ucraina

missing
25 octombrie 2021, ora 18:30

Pentru că se apropie cu paşi rapizi sezonul noroiului, umezelii şi zăpezii, am decis să ne pregătim spiritele cu experiența deja trăită de un grup de ucraineni care iubesc să facă off-road în timpul liber. Aceştia încearcă posibilitățile celor mai diferite vehicule de teren, pe cele mai diverse “drumuri”, însă cu titlu de experiment au apelat şi la nişte “bigfoot-uri”.

Evident că acestea nu pot fi comparate cu un monster truck american, conceput mai mult pentru sport şi show, însă ambele maşinării sunt capabile să facă faţă terenurilor accidentate şi altor situaţii în care automobilele obişnuite pot “muri”. Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram