/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Viceprim-ministrul Andrei Spînu va susține o conferință de presă cu privire la vizita sa la Moscova. Aceasta va începe la ora 13:00

missing
25 octombrie 2021, ora 09:43

Viceprim-ministrul Andrei Spînu va susține astăzi, 25 ocotmbrie, o conferință de presă cu privire la vizita sa la Moscova, unde a avut loc o nouă rundă de negocieri privind aprovizionarea Republicii Moldova cu gaze naturale. Aceasta va începe la ora 13:00. Un anunț în acest sens a fost făcut pe pagina de Facebook a Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al R. Moldova.

Amintim că Andrei Spînu a venit cu o serie de precizări legate de finalitatea negocierilor sâmbătă, 23 octombrie. El a spus că „oferta propusă la moment de Gazprom nu este în avantajul cetățenilor noștri”.

Vineri, 22 octombrie, Parlamentul Republicii Moldova a decretat stare de urgență în sectorul energeticii, în condițiile în care nu avem, deocamdată, un contract cu Gazprom, iar majoritatea întreprinderilor din țară au trecut pe păcură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram