Mărturii emoționante și exclusive la emisiunea Neredactat, difuzată aseară la TV8. În premieră, cunoscuta interpretă, Cristina Scarlat, a vorbit despre despărțirea cu acordeonistul Sergiu Gârla, ruptură ce a avut loc acum patru ani. Vedeta a dezvăluit că, deși cei doi nu au divorțat încă, a ignorat multe aspecte din cauza sentimentelor.

„Eu cred că toate cuplurile trec prin crize, momente, gânduri de despărțire și este o chestie absolut normală. Noi am depășit. Am avut o căsnicie destul de lungă. Și una cu greutăți.”

De Sergiu Gârla, bărbatul alături de care a adus pe lume doi copii, și care încă este soțul ei, o leagă dragostea pentru copii și activitatea muzicală.

În cadrul emisiunii, a intervenit și soțul ei, care spune că nu vede nimic în faptul că au decis să se separe.

Cristina Scarlat a fost întrebată de Rodica Ciorănică și dacă va mai putea simți vreodată dragoste pentru un bărbat, dar interpreta s-a arătat sceptică, spunând că este este îndrăgostită de viață, de copii și de oameni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!