/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Video/ Cristina Scarlat, dezvăluiri emoționante și exclusive despre divorțul de acordeonistul Sergiu Gârla

missing
25 octombrie 2021, ora 23:01

Mărturii emoționante și exclusive la emisiunea Neredactat, difuzată aseară la TV8. În premieră, cunoscuta interpretă, Cristina Scarlat, a vorbit despre despărțirea cu acordeonistul Sergiu Gârla, ruptură ce a avut loc acum patru ani. Vedeta a dezvăluit că, deși cei doi nu au divorțat încă, a ignorat multe aspecte din cauza sentimentelor.

„Eu cred că toate cuplurile trec prin crize, momente, gânduri de despărțire și este o chestie absolut normală. Noi am depășit. Am avut o căsnicie destul de lungă. Și una cu greutăți.”

De Sergiu Gârla, bărbatul alături de care a adus pe lume doi copii, și care încă este soțul ei, o leagă dragostea pentru copii și activitatea muzicală.

În cadrul emisiunii, a intervenit și soțul ei, care spune că nu vede nimic în faptul că au decis să se separe.

Cristina Scarlat a fost întrebată de Rodica Ciorănică și dacă va mai putea simți vreodată dragoste pentru un bărbat, dar interpreta s-a arătat sceptică, spunând că este este îndrăgostită de viață, de copii și de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram