/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Accident la Rezina! Un tânăr de 33 de ani a murit după s-a izbit cu motoreta într-un stâlp

missing
27 octombrie 2021, ora 10:29

Un tânăr de 33 de ani a murit după s-a izbit cu motoreta într-un pilon de electricitate. Totul s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri în satul Cinişeuţi din raionul Rezina.

Polițiștii au fost telefonați de către un tânăr care a comunicat că o persoană este căzută la sol de pe o motoretă și este însângerată. Veniți la fața locului, acești au constatat că un tânăr conducea o motoretă de model Alpha, iar la un moment dat a pierdut controlul ghidonului și s-a tamponat într-un pilon. Acesta nu deținea un permis de conducere sau un alt act care ar fi confirmat dreptul de a circula cu motoreta.

În urma traumatismelor cu care s-a ales, bărbatul a decedat la fața locului până la venirea ambulanței. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram