/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Fondatoarea unei companii le-a oferit angajaților prime a câte 10 mii de dolari și bilete de avion la clasa întâi

missing
27 octombrie 2021, ora 12:38

Americanca Sara Blakely, fondatoarea companiei de lenjerie modelatoare Spanx, le-a oferit angajaților câte 10 mii de dolari și două bilete de avion la clasa întâi. Afacerista și-a arătat recunoștința față  de angajați după ce firma fondată de ea a ajuns să aibă o valoare de peste un miliard de dolari, scrie Libertatea.ro.

Potrivit sursei, valoare totală a cadourilor făcute angajaților depășește 7,5 milioane de dolari.

„Dacă pleci într-o excursie, s-ar putea să vrei să ieşi la o cină foarte frumoasă, s-ar putea să vrei să ieşi la un hotel cu adevărat drăguţ şi aşa… primeşte fiecare 10.000 de dolari”, a spus Blakely.

Blakely a pus bazele companiei Spanx în anul 2000, cu doar 5.000 de dolari făcuți din economii, însă ea a promis atunci că firma ei o să valoreze într-o zi 20 de milioane de dolari. La acel moment, ”oamenii au râs” de ea, însă astăzi acțiunile Spanx valorează 1,2 miliarde de dolari, mai mult decât plănuise ea, după ce gigantul de investiţii Blackstone a achiziţionat un pachet majoritar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Blakely (@sarablakely)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram