Americanca Sara Blakely, fondatoarea companiei de lenjerie modelatoare Spanx, le-a oferit angajaților câte 10 mii de dolari și două bilete de avion la clasa întâi. Afacerista și-a arătat recunoștința față  de angajați după ce firma fondată de ea a ajuns să aibă o valoare de peste un miliard de dolari, scrie Libertatea.ro.

Potrivit sursei, valoare totală a cadourilor făcute angajaților depășește 7,5 milioane de dolari.

„Dacă pleci într-o excursie, s-ar putea să vrei să ieşi la o cină foarte frumoasă, s-ar putea să vrei să ieşi la un hotel cu adevărat drăguţ şi aşa… primeşte fiecare 10.000 de dolari”, a spus Blakely.

Blakely a pus bazele companiei Spanx în anul 2000, cu doar 5.000 de dolari făcuți din economii, însă ea a promis atunci că firma ei o să valoreze într-o zi 20 de milioane de dolari. La acel moment, ”oamenii au râs” de ea, însă astăzi acțiunile Spanx valorează 1,2 miliarde de dolari, mai mult decât plănuise ea, după ce gigantul de investiţii Blackstone a achiziţionat un pachet majoritar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Blakely (@sarablakely)

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!