/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Motoarele noului Range Rover: Oferta cuprinde două unităţi plug-in hybrid şi un V8 marca BMW

missing
27 octombrie 2021, ora 14:25

Performanța fără efort și rafinamentul fără egal pe orice teren și în toate condițiile au fost pietrele de temelie ale experienței de conducere Range Rover de peste cinci decenii. Noua generaţie a SUV-ului flagship menține această combinație convingătoare cu o gamă cuprinzătoare de sisteme de propulsie avansate care aduc noi niveluri de eficiență și capacitate.

Electrificarea oferă impresia supremă de rafinament și lux, oferind o putere mare disponibilă instantaneu. Cu vârful de lance al strategiei Reimagine a Land Rover, un Range Rover pur electric se va alătura familiei în 2024, oferind pentru prima dată un condus permanent cu emisii zero. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram