Elizaveta Breahnă a fost prezentată în funcția de director interimar al Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV). Ea va deține această funcție până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general.

Potrivit unui comunicat de presă, marți, 26 octombrie, în cadrul unei ședințe, Elizaveta Breahnă a fost prezentată echipei ONVV de către Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Sergiu Gherciu. Oficialul i-a urat succes directorului interimar și a subliniat necesitatea continuării reformelor sectoriale.

„Pentru comunitatea vitivinicolă ați devenit o personalitate notorie, cu o reputație ireproșabilă în sfera vinificației. Vă doresc să aveți o colaborare productivă cu echipa ONVV și să dezvoltați împreună un trend ascendent al activității instituției. La fel, mizăm pe implicarea fiecărui angajat pentru a dezvolta sectorul vitivinicol într-o manieră coordonată și sustenabilă”, a subliniat Sergiu Gherciu.

Totodată, Elizaveta Breahnă a menționat că va depune efortul pentru a crea premisele necesare dezvoltării sectorului.

„Colectivul ONVV este format din specialiști responsabili și conștiincioși, cu atitudine pro-activă. Sper în continuare să avem sprijinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare pentru a înregistra noi performanțe atât pe plan național, cât și internațional. Ne propunem să creștem volumul vânzărilor, să sporim competitivitatea, astfel încât vinurile autohtone să devină un simbol al calității, în pofida tuturor intemperiilor și crizelor”, a menționat directorul interimar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!