/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Punctele mobile de vaccinare continuă să fie active până la sfârșitul lunii. Unde vor staționa astăzi troleibuzul și autobuzul

missing
27 octombrie 2021, ora 09:37

Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi,  27 octombrie 2021,  cele două puncte mobile de vaccinare continuă să fie active. Troleibuzul va staționa astăzi în sectorul Ciocana, iar autobuzul se va deplasa în orașul Vatra.

În intervalul orelor 10:00-18:00, cetățenii care doresc să se imunizeze o pot face în punctele mobile destinate campaniei COVID-19. Troleibuzul se va afla astăzi în sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân 32, în apropiere de Centrul Comercial „Kaufland”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Vatra, str. Ștefan Vodă 9, Centrul de Sănătate.

Doritorii au posibilitatea de a se imuniza până la sfârșitul lunii octombrie cu serurile AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, Johnson & Johnson.  Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram