/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Carabinierii din Bălți au ajutat un minor rătăcit pe străzile orașului să-și găsească familia

missing
28 octombrie 2021, ora 17:32

Carabinierii din municipiul Bălți au ajutat un minor rătăcit pe străzile orașului să-și găsească familia. Despre asta a anunțat Inspectoratul General de Carabinieri (IGC) într-o postare pe Facebook.

Potrivit informațiilor, joi, 28 octombrie, în jurul orei 13:00, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice, un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale Nord a IGC, a observat un minor care se deplasa pe străzile orașului fără supravegherea adulților.

Astfel, angajații IGC s-au apropiat de minor pentru a afla de ce este singur și dacă are nevoie de ajutor. În urma discuției, acesta a spus că s-a rătăcit și nu cunoaște unde îi sunt sunt părinții.

În acest context, carabinierii au stabilit locul aflării părinților, iar copilul a fost predat acestora.

De asemenea, IGCI recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați numărul 112.

Sursa foto: Facebook/IGC

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram