Carabinierii din municipiul Bălți au ajutat un minor rătăcit pe străzile orașului să-și găsească familia. Despre asta a anunțat Inspectoratul General de Carabinieri (IGC) într-o postare pe Facebook.

Potrivit informațiilor, joi, 28 octombrie, în jurul orei 13:00, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice, un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale Nord a IGC, a observat un minor care se deplasa pe străzile orașului fără supravegherea adulților.

Astfel, angajații IGC s-au apropiat de minor pentru a afla de ce este singur și dacă are nevoie de ajutor. În urma discuției, acesta a spus că s-a rătăcit și nu cunoaște unde îi sunt sunt părinții.

În acest context, carabinierii au stabilit locul aflării părinților, iar copilul a fost predat acestora.

De asemenea, IGCI recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați numărul 112.

Sursa foto: Facebook/IGC

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!