Deputații și angajații Parlamentului sunt, în continuare, codași la vaccinare. În prezent, sunt nouă legislatori neimunizați împotriva COVID – 19. De asemenea, 89 din cei 355 de angajați ai Legislativului nu și-au administrat vaccinul. 

„Am ajuns să avem 87 de deputați vaccinați. Da, e un rezultat, dar până la final mai avem. Trebuie să facem tot posibilul de a ne vaccina pentru că este vorba despre securitatea noastră și a celor din jur. Este o cifră foarte mare. Am organizat întâlniri cu persoanele nevaccinate și am încercat să le conving”, a menționat în debutul ședinței Parlamentului spicherul Igor Grosu.

„Am fost uimit să văd foste persoane publice, foști miniștri, demnitari de stat care și-au pierdut apropiații din pricina las molima asta și tot nu sunt vaccinați”, a mai spus Grosu.

Președintele Parlamentului a mai precizat că va continua să aibă asemene întâlniri cu personalul Legislativului, pentru a-i convinge să își facă vaccinul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!