/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un moldovean a fost extrădat din Belgia. Este suspectat de contrabandă cu droguri în cantități mari peste frontiera vamală a R. Moldova

missing
28 octombrie 2021, ora 17:17

Un bărbat de 46 de ani, suspectat de  punerea în circulație ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari peste frontiera de stat a Republicii Moldova a fost reținut și extrădat din Belgia – acasă.

Bărbatul a fost anunțat în căutare internațională la începutul anului curent prin intermediul canalelor Interpol. Acesta, în anul 2020 ar fi introdus în țară, pe cale de contrabandă, mii de pastile care ar conține substanță psihotropă, după care urma să le vândă pe teritoriul țării.

Ulterior bărbatul a fost arestat la domiciliu, însă la ședința de judecată nu s-a prezentat, astfel a fost plasat în arest pentru 30 de zile cu anunțare în cautare internațională.

În urma investigațiilor realizate de către polițiștii moldoveni, a celor din Belgia cu suportul BNC Interpol,  suspectul a fost reținut pe teritoriul Belgiei. Miercuri, 27 octombrie, bărbatul a fost extrădat în Republica Moldova pe cale aeriană și plasat  în Izolatorul de detenție a DP mun. Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram