Un bărbat de 46 de ani, suspectat de  punerea în circulație ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari peste frontiera de stat a Republicii Moldova a fost reținut și extrădat din Belgia – acasă.

Bărbatul a fost anunțat în căutare internațională la începutul anului curent prin intermediul canalelor Interpol. Acesta, în anul 2020 ar fi introdus în țară, pe cale de contrabandă, mii de pastile care ar conține substanță psihotropă, după care urma să le vândă pe teritoriul țării.

Ulterior bărbatul a fost arestat la domiciliu, însă la ședința de judecată nu s-a prezentat, astfel a fost plasat în arest pentru 30 de zile cu anunțare în cautare internațională.

În urma investigațiilor realizate de către polițiștii moldoveni, a celor din Belgia cu suportul BNC Interpol,  suspectul a fost reținut pe teritoriul Belgiei. Miercuri, 27 octombrie, bărbatul a fost extrădat în Republica Moldova pe cale aeriană și plasat  în Izolatorul de detenție a DP mun. Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!